Otvoreni četvrtak – 23.05.2019.

Otvoreni četvrtak

Naš prvi otvoreni četvrtak počeo je uz primamljive mirise čobanca za kojeg je bio zadužen glavni chef Udruge Ante Žeravica i još par pripravnika koji su se motali oko kotlića.

Kotlić je bio pristojne zapremnine, ispunjen svim onim što kvalitetan čobanac treba imati. Naši dragi članovi (ovaj put – ali samo ovaj i oni drugi „naletilići“) skupili su se u pristojnom broju, pronašli neke zaboravljene poznanike i prijatelje i pretresli neke lokalne ali i one svjetske vijesti.

Bilo je kartanja, igranja igre iz nekih drugih vremena – čovječe ne ljuti se npr.

I naravno konzumiranja odličnog čobanca. Bilo ga je dovoljno, što nam je drago, pa smo počastili i prijatelje iz naše knjižnice a i neke druge „lokalce“ – „nije beg cicija“.

Vrijedne ruke naših članica su donosile, odnosile, točile, prale i radile sve ono što se u muškom društvu podrazumijeva. Ali, samo ovaj put. Dragi naši članovi, i oni koji će to tek postati, očekujemo solidarnost, ravnopravnost i uzajamno pomaganje. Ovo su naše zajedničke prostorije.

Nastojat ćemo da praksa raznih „kuhanja“ postane tradicionalna, pronaći ćemo načine i sredstva za to a sve vas molimo da nam se pridružite u našim druženjima četvrtkom, da ih zajednički obogatimo još boljim sadržajem. Otvoreni smo za sve vaše prijedloge. Dođite osobno ih predložiti u Udrugu ili nam pišite na našu mail adresu: umirovljenicicepin.gmail.com ili putem kontakt forme ovdje:

KONTAKT FORMA

Vidimo se.