JABUKA, JABUKA …

Bilo je vrlo živo ispred Centra za kulturu Čepin – umirovljenici Čepina a i oni koji će to tek postati natiskali su se oko kamiona koji je dovezao jabuke. Kako se ono kaže „strčalo se cijelo selo“.

Nešto se dijeli? Da, dijele se jabuke, sočne, mirisne tek ubrane.

Naš načelnik, gospodin Dražen Tonkovac i ove je godine ostao vjeran tradiciji doniranja jabuka umirovljenicima. Preko dvije i pol tone ovih zdravih plodova podijeljeno je u tili čas. Vreć(e)ice, torbe, gajbe, kante začas su bile pune. Čak je muški rod pomagao ženskom, pa i naš predsjednik gospodin Radanović, među njima.

Lijepo je biti empatičan i socijalno osvješten.

Bravo načelniče.

Komentari na “JABUKA, JABUKA …”

  1. Moj suprug i ja smo u braku više od 12 godina. Upoznali smo se kad sam imao 21, a on 24. Imali smo puno emotivnog iskustva. Bilo je nekoliko ogromnih svađa i bolnih situacija u našem braku, ali uvijek nam se činilo da na drugoj strani izlazimo jači. Iznenada, moj suprug je upravo pokrenuo razgovor o razvodu o meni, a on je završio u komunikaciji sa mnom tijekom dva mjeseca bila sam totalno depresivna dok nisam pronašla broj doktora Ukose na mreži i tražila ljubavnu čaroliju. Nećete vjerovati da me je suprug nazvao u točno vrijeme kad je ovaj čarobnjak završio svoj rad s čarolijom za 24 sata, bio sam totalno zadivljen! Divan je i njegove čarolije djeluju tako brzo. Dr. Ukose broj WhatsApp .. + 2348105481016. ili putem adrese: dr.ukosespells@gmail.com možete ga i kontaktirati da ponovno spoji svoj brak. imate 100% osiguranje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *