Uvjeti korištenja

Dobrodošli na web sjedište udruge Umirovljenika. Korištenjem bilo kojeg dijela “www.umirovljenicicepin.com” portala automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem “www.umirovljenicicepin.com” portala, ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Niti jedan dio “www.umirovljenicicepin.com” stranica ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promoviranje istih.

Objave koje možete pročitati na www.umirovljenicicepin.com su vlasništvo udruge Umirovljenika Čepin i njenih članova – autora.  Nije dopušteno prenošenje, djelomično ili potpuno korištenje u bilo koje svrhe bez kontaktiranja udruge odnosno autora sadržaja.

AUTORSKA PRAVA
“www.umirovljenicicepin.com” polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (“Umirovljenici Čepin” partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Sadržaj objavljen na “www.umirovljenicicepin.com” web sjedištu ne smije se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka “www.umirovljenicicepin.com” web sjedištu, ili na bilo koji način kojim se može uzrokovati šteta udruzi Umirovljenici Čepin ili bilo kojem trećem licu u skladu s propisima.

Sve ovdje objavljene fotografije i tekstovi su autorizirane i pripadaju autorima www.umirovljenicicepin.com (osim onih koje su navedene izvorom vijesti ili fotografije i koje na fotografijama imaju potpis autora) te NIJE DOZVOLJENO korištenje ovih materijala bez pismene suglasnosti autora ili udruge Umirovljenici Čepin.

Vaše je pravo i obveza da nas kontaktirate u bilo kojoj situaciji i vezano za bilo koje nejasnoće na ovom web sjedištu ili u slučaju ako se dogodi bilo kakva nenamjerna povreda Vaših prava. Ovi uvjeti korištenja su napravljeni u dobroj namjeri kako bi Vam pojasnili način rada, prava i obveze kada ste naš posjetitelj i kada se ovim portalom koristite. Molimo da nas kontaktirate u vezi bilo kakvih problema sa sadržajem na ovim stranicama ili ako imate bilo kakva pitanja.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA
“www.umirovljenicicepin.com” zadržava pravo bez najave povremeno promijeniti ili modificirati pravila. O važnim promjenama i dopunama “www.umirovljenicicepin.com” web sjedište može obavijestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na stranicama. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na “www.umirovljenicicepin.com” stranicama, smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

Izdavač: udruga Umirovljenici Čepin

Verzija od 25.05.2018.