Aktivnosti

ZBOR
Mješoviti pjevački zbor Udruge umirovljenika Čepin osnovan je 1995 godine, u vrijeme kada je Udruga još bila Podružnica Matice umirovljenika iz Osijeka. U samim počecima Zbor je imao preko 30 članova koji su učestvovali u svim manifestacijama koje su bile vezane za Čepin i okolinu.
Danas je članstvo Zbora dosta prorijeđeno pa se aktivno radi na upisu novih članova jer Zbor i u ovakvom sastavu daje svoj doprinos prilikom održavanja svih prigodnih događaja kao što su “Čepinski suncokreti”, Božićni sajam, Skupština Udruge kao i sudjelovanje na skupu zborova Osječko-baranjske županije u
Osijeku.

Trenutni članovi Zbora su: Vuknić Erna, Culek Slavica, Batrnek Marija, Pospišil Jasmina, Penava Zlata, Šustić Nada, Švitek Ivan, Prigl Božica, Ilić Milorad, Sesvenčan Marija, Budoš Slavica.

DRUŽENJA ČETVRTKOM
Udruga je svoja vrata otvorila korisnicima svakog četvrtka od 17,00 do 20,00 sati. Pokušat ćemo animirati članove da u što većem broju posjete naše novouređene prostorije gdje će u ugodnom ambijentu imati prigodu učestvovati u raznim društvenim igrama ili samo razgovarati s prijateljima i pronaći nove. Sve to uz kavu, čaj, sok, gledanje TV programa i sl.
Ukoliko bude bilo većeg odaziva dogovorit ćemo druženje još koji dan u tjednu s novim sadržajima.

TJELOVJEŽBA
U pripremi je program tjelovježbe (fitnesa) za naše članove. Imamo potporu naše općine vezanu uz korištenje dvorane KUD-a. Trenutno tražimo voditelja a nakon toga slijedi dogovor oko termina vježbanja i načina plaćanja.
Bit ćete obaviješteni na vrijeme!