PAR LIJEPIH VIJESTI …

NOVI ULAZ U UDRUGU I POZIV NA KAVU

Krajem prošle godine naša Udruga umirovljenika dobila je novi i ljepši ulaz. Dugo smo planirali postojeći ulaz napraviti praktičnijim, željeli smo zatvoriti prostor koji je bio izložen raznim vremenskim i ostalim neprilikama (kiša, onečišćenja, gnijezda ptica i sl.). Prilika se ukazala nakon što nam je, zahvaljujući općini Čepin, ostao dio novca kojeg smo prenamjenili.

Tom prilikom, naš načelnik, gospodin Tonkovac i suradnice došli su nam u kratku posjetu. Umirovljenicima uvijek nešto nedostaje, pa smo načelnika zamolili da nam u ime općine pokuša pribaviti jedan aparat za kavu budući da su svi ugostiteljski objekti zatvoreni pa ni umirovljenici nemaju gdje popiti svoju jutarnju kavu.

Ugodno smo se iznenadili – aparat je već u funkciji pa pozivamo naše članove da navrate, popiju kavu i „pročavrljaju“ o svim temama.

VELIKO SRCE BIG-MAME

Blagdani su prošli, malo drugačiji nego obično ali okupljanje oko obiteljskog stola je neizostavno. Da bi taj stol bio bogatiji i srca ispunjenija pobrinuo se čepinski fast food BIG MAMA. U ovo teško vrijeme odlučio je razveseliti nekoliko obitelji općine Čepin (slabijeg imovnog stanja) i pokloniti im prigodne pakete uz čestitke za Božić i Novu godinu. Za naše umirovljenike lijepo iznenađenje, zahvaljujemo im od srca.